NIEUWS

Nieuw dit najaar: PrimaDonna Devdaha in de kleur Velvet Blue

Een lingerieserie om vrolijk van te worden, dat is de PrimaDonna Devdaha in Velvet Blue; mooi donderblauw in de ondergrond met broderie in een bloemenmotief in felle kleuren van helderrood, pink, oranje en een klein beetje groen. Heel mooi ook dat de broderie doorloopt in de schouderbandjes. Deze mag je best een beetje onder je kleding vandaan zien piepen!
Voor een mooi laag decolleté kies je de halfvoorgevormde lage cup o, wat ook heel gaaf is, de body met dezelfde cupvorm. Uiteraard is er ook de volle cup voor vrouwen die zweren bij dit model. 
De slips en strings die horen bij deze serie zijn ook al zo prachtig uitgewerkt als de beha, met details van de broderie aan de voorkant. De slips zijn langs de bilranden voorzien van een plat randje zodat hij onzichtbaar is in je kleding.
Voor deze serie geldt echt: Shine in PrimaDonna!

PrimaDonna Devdaha: happy vibes voor de winter

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Devdaha in Velvet Blue ingekocht in de volle cup beha, de half voorgevormde plunge Beha en de half-voorgevormde body. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, string en de luxe string. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.