NIEUWS

Nieuw dit najaar: Marie Jo Junoo in de kleur zwart, WOW

Ooh ooh ooh, wat een gave serie is dit toch! Simpel zwart? NO Way! Dit is lingerie met een grote L!
De Marie Jo Junoo in het zwart heeft prachtig kant op een voering van huidskleur en dat zowel bij het niet voorgevormde Triangel model  als ook het voorgevormde balconette model. Beide modellen en ook de prachtige body, zijn voorzien van dubbele, gladde smalle schouderbandjes met een gouden versiering erin verwerkt.
Voor de stof zijn er drie verschillende technieken gebruikt en het garen is voor een deel van gerecycled materiaal gemaakt.
De Junoo heeft zowel een chique als ook een stoere look en dat zeker als je het met de speciale accessoire combineert. De drie verschillende onderstukken zijn één voor één een plaatje en je maakt het setje helemaal af met de bijpassende jarretelgordel. Kijk ook even naar de body die zeker valt in de categorie, die wil ik! Helemaal #InvisibleTouch

Voor een sexy powerlook met kant, tule en een gedurfde print verwen je jezelf met Marie Jo Junoo.

Voor dit najaar hebben wij deze Marie Jo Junoo in zwart ingekocht in de niet voorgevormde Triangel model en het voorgevormde balconette model beha. Bij de serie hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, hotpants en string. Daarnaast heeft deze serie een prachtige body, jarretelgordel en een speciale accessoire.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.