NIEUWS

Nieuw dit najaar: Marie Jo Jane in Velvet Blue

De Marie Jo Jane in Velvet Blue in het push-up model, met kussentje, die je er wel of niet in kunt dragen is bij ons al jaren de bestseller. De nieuwe seizoen kleur is een mooi, niet te donker marine blauw. De broderie over de cups is van een subtiel glansgaren gemaakt wat hem een fluweelzacht uiterlijk geeft. De kleur “Velvet Blue” komt dus niet zomaar uit de lucht vallen. Veel klanten van ons zijn enthousiast over dit model van de Jane. Het is niet alleen het prachtige rijke uiterlijk van het setje, maar zeker ook het comfort van de pasvorm. 
De cups zijn licht voorgevormd, de broderie ligt er compleet overheen plus nog iets verder over de mousse-cups wat een mooi effect geeft op de huid. Voor een subtiel push-up effect worden er speciaal kussentjes mee geleverd die je als optie in de cup kunt doen. De kussentjes worden inmiddels ook in de D en E cups bijgeleverd.
Om het setje compleet te maken zijn er diverse soorten slips en een string. Wij zijn een groot fan van de Italiaanse slip waarbij de broderie heel mooi over de billen loopt en daardoor ook onzichtbaar is onder je kleding. My Invisible Force!

De combinatie van een comfy fit en een sexy look maakt van Marie Jo Jane een absolute bestseller.

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Jane in Velvet Blue ingekocht in de push-up met removable cups beha. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, string en de Italiaanse slip. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.