NIEUWS

Nieuw dit najaar: Marie Jo Etoile in Sapphire Blue ( Limited Edition!)

De Marie Jo Etoile in Sapphire Blue is gebaseerd op de eerste Marie Jo beha uit 1986! Uiteraard is dit vintage model uitgewerkt met een moderne twist en met comfortabele stoffen van nu.
Een fantastisch design van toen, is nog steeds een fantastisch design van nu!
De niet voorgevormde beha is compleet van tule met alleen uitwaaiend bloemenmotief geborduurd over beide cup’s. Ik krijg een beetje het idee van vleugels (Angel-Wings) die zich over de vrouw ontfermen.
Bij de half-voorgevormde cup heb je dat effect ook, maar iets minder zichtbaar.
Heel sexy erbij is de small string maar ook de rioslip met de uitgesneden punt op het voorpand is een eyevatcher. Compleet maak je het setje met de mooie jarretelgordel!

Met dank aan haar sexy design maakte Marie Jo Étoile in de jaren ‘80 furore als absolute must-have. Toen al gaf de lingerie van Marie Jo vrouwen hun invisible force, en dat doet ze nu nog. Je matching lingerieset zit dan wel verborgen onder je kleren, maar haar effect merk je meteen: hello sexy uitstraling en empowered gevoel!

Marie Jo Etoile een exclusieve set met vintage allure en een sexy look!

Voor dit najaar hebben wij deze Marie Jo Etoile in Sapphire Blue ingekocht in de niet voorgevormde plunge  beha en de voorgevormde plunge beha. Bij de serie hebben we 2 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip en string. Vergeet ook niet de prachtige jarretelgordel om het af te maken! 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.