NIEUWS

Nieuw dit najaar: Marie Jo Avero in Electric Pink

De nieuwe “Winter” kleur van de Marie Jo Avero is heel mooi te dragen door het jaar heen. Deze felle pink kleur staat fantastisch onder marine, zwart, bruin, groen, maar ook onder lichte tinten. De Avero is een evergreen die heel geliefd is bij heel veel vrouwen en herkenbaar aan het “ruitjesstof” en het “bloementjesbandje”. 
Bij deze nieuwe seizoens-kleur is het ruitjesstof net iets kleiner dan we gewend zijn en het is een prachtige combinatie van pink en helderrood. Deze kleurencombinatie is ook toegepast op de schouderbandjes. Van een afstand lijkt de kleur meer pink, maar als je goed kijkt zie je dus dat helderrood erin verwerkt is. Hierdoor krijgt het ontwerp net nog meer diepte en kan hij schitteren op je huid. Het voorgevormde hartvorm model kan je met rechte schouderbandjes dragen, maar ook halteren. Functioneel voor onder diverse jurkjes en topjes, maar laat het ook een keer zien als echter sieraad. 
Uiteraard zijn weer diverse broekjes erbij om het setje compleet te maken.

Marie Jo Avero een tijdloze en prachtige must-have die altijd en overal bij past

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Avero in Electric Pink ingekocht in de voorgevormde hartvorm beha cup. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, string en de hotpants. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.