NIEUWS

Nieuw dit najaar: Marie Jo Agnes in Golden Olive

Zoek je een setje voor onder wit of een andere lichte kleur kleding, dank denken we al snel aan een huidskleur, maar die staat meestal niet mooi op de huid. Er zijn steeds meer alternatieve in kleuren die ook onzichtbaar zijn onder lichte kleding. De kleur ‘Golden Olive’ is er zo eentje! Subtiel en rustig op de huid, maar wel aanwezig en zeker niet saai. De Marie Jo Agnes in Golden Olive  is heerlijk zittende lingerie met frivole nopjes en verfijnde bloemenbroderie. 
Voor een compleet onzichtbare look in je kleding zou je voor de gladde hartvorm kunnen gaan en voor wie er toch wel ietsje meer wil, is er de cup met de broderie met een deels bladeren motief en een deel in geborduurde stipjes misschien wel iets. Beide beha’s hebben in ieder geval hele mooie schouderbandjes met broderie.
Het setje maak je compleet met de passende slips/string, maar je kunt ook kiezen voor de hoge licht corrigerende tailleslip van de ‘Color Studio’, die in dezelfde kleur is gemaakt.

Marie Jo Agnes is heerlijk zittende lingerie met frivole nopjes en verfijnde bloemenbroderie.

Voor dit najaar hebben wij deze Marie Jo Agnes in Golden Olive ingekocht in de vooorgevormde plunge beha en de voorgevormde hartvorm beha. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, Italiaanse slip en de string. Maar ook de high brief shapewear van color studio past heel goed hierbij.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.