NIEUWS

Nieuw dit najaar: Marie Jo Adelade in de kleur Winter Dusk

Een zwarte beha, maar zeker niet zwart, zwart! Wat is het dan wel, vraag je je misschien af!
De Marie Jo Adelade in Winter Dusk heeft een zwarte ondergrond  met een zwarte cup, waar een sierlijk “vliebertje” overheen is geborduurd met een meerkleurig garen in paarstinten. Dat geeft hem een beetje de “nevel” kleur (winter dusk dus!). Maar dit alleen was niet trendy genoeg geweest, zo wordt de Adelade langs de cup randen en de schouderbandjes versiert met een kantje in fuchsia kleur. Daarmee heb je meteen een eyecatcher en een statement op je huid; de invisible force!
Wij hebben gekozen voor de subtiel niet-voorgevormde beha in bralette model en de voorgevormde balconette.  Er zijn diverse soorten slips en een string te kiezen, maar de hoge tailleslip, die mooi is onder jurkjes en de hoge broeken van tegenwoordig, verdient het zeker om wat extra aandacht te krijgen! Verder is de hoge, licht corrigerende basisslip met de kanten billen in dezelfde fuchsia tint en past uitstekend bij dit setje!

Marie Jo Adelade een clash van trendkleuren, sexy versieringen in broderie, kant en tule

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Adelade in Winter Dusk ingekocht in de niet-voorgevormde bralette en de voorgevormde balconette beha. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, string en de hotpants. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.