NIEUWS

Marie Jo L’Aventure Xavier in de kleur Night Blue

De lente-zomercollectie van Marie Jo L’Aventure voert je mee op trip door Zuid-Amerika. Zowel het kleurenpalet als de grafische lijnen gebruikt in de collectie, zijn geïnspireerd op het werk van de Mexicaanse architect Louis Barragan. Met strakke designs, modieuze prints, verrassende combinaties en een waaier aan fantastische pasvormen maakt Marie Jo L’Aventure een statement.
De eerste nieuwe lingerieserie van Marie Jo L’Aventure die binnen is is de Xavier. Dit nachtblauwe stoere setje heeft mijn hart gestolen! Deze serie combineert een opvallende Italiaanse kant met dierenmotief met een contrasterende printstof. Absolute must-have is de hippe triangelbh in deze serie: een cosy, kanten bh zonder beugel die bewijst dat sexy en comfy écht wel samen kunnen gaan.

Marie Jo L’Aventure speelt met zuiderse kleuren, grafische lijnen en hippe fits

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo L’ Aventure Xavier, in de kleur Midnight Blue ingekocht in twee bh modellen, te weten een hartvormige en een niet voorgevormde triangel bh (zoals te zien op de foto’s) met daarbij de keuze uit een 3-tal verschillende broekjes.  Voor ieder wat wils!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.

De Marie Jo L’Aventure Xavier is een nieuw model in de serie, maar wel gebaseerd op eerdere succesvolle modellen van L’Aventure.  Wij hebben hem al aan gezien en hij zit echt heel mooi en past wat ons betreft echt onder, zoals Marie Jo het graag ziet: Gedurfde lingerie voor sterke vrouwen!
Vooral bij het niet voorgevormde triangelmodel valt deze supercombi in het ook!
Bel ons bij interesse of kom bij ons in de winkel kijken ( wanneer dat weer mag na de lockdown).

Marie Jo L’Aventure: Gedurfde lingerie voor sterke vrouwen!