NIEUWS

Marie Jo Jane in Pastel Lavender

De lieveling van Team Rosa en heel veel andere vrouwen is er weer in een prachtige zomerse super hippe tint: Marie Jo Jane in Pastel Lavender.
De kleur lila zien we al 2 zomers in de bovenmode verschijnen, maar deze zomer kom je er echt niet omheen. Soms heel gaaf gecombineerd met geel en/of groen. Je moet maar durven.
Ons best verkochte model van de Jane is de push-up met removable pads. Die pasvorm is echt geweldig en hij is beeldschoon. Voor de liefhebbers van een gladde beha is er ook nog de hartvorm met een heel klein kantje aan de binnenrand van de cup, dat zie je dan niet in je kleding.
een must bij de beha is de Italiaanse slip; zo mooi met de kanten billen, die ook niet markeren in je bovenkleding. Uiteraard zijn er diverse soorten slips en strings.
Wordt de “Jane” ook jou lieveling??

De combinatie van functionaliteit en looks maakt van Marie Jo Jane in Pastel Lavender een bestseller.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Jane in Pastel Lavender ingekocht 2 verschillende modellen, de push-up beha en de voorgevormde hartvorm beha. Bij de serie hebben we 5 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, italiaanse slip, tailleslip de string en de luxe string.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.