NIEUWS

Marie Jo Danae in Pinot Rose

Hou je van poeder- of nude tinten? De Marie Jo Danae is een prachtig, chique ontwerp, alles behalve saai, in de kleur Pinot Rose. Over zowel de niet voorgevormde als de voorgevormde beha is er over een gladde laag een laag van mooi broderie in dezelfde tint, maar met nog een extra glansje gemaakt.  Bij de niet-voorgevormde beha loopt de laag met broderie door tot bovenaan in de schouderbandjes wat een extra eyecatcher toont. Leuk als dit onder een topje te zien is! Mooi is ook het kleine glimmertje tussen de cups.
Fantastisch mooi is de hotpants, die zowel aan de voor- als de achterkant brede stroken van die mooie broderie heeft. De rioslip heeft een gladde achterkant. Bijzonder is ook de string die aan de zijkanten een smal bandje heeft en in breedte verstelbaar is.

Marie Jo Danae verrast met een spel van laagjes in frivole tule en verfijnde broderie

Voor dit jaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Danae in Pinot Rose ingekocht in de voorgevormde en niet-voorgevormde plunge beha cup. Bij de serie hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, string en de hotpants. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.