NIEUWS

Abby – Rosa Faia lingerie met Gatsby Glam

Levenslustig door de nacht dansen, zelfbewust in het middelpunt staan en genieten van de spotlights – in de golden 20’s ontdekten vrouwen een heel nieuw levensgevoel en gooiden alle oude conventies overboord. Abby viert deze vrouwelijke tijdgeest: onafhankelijke, sterke vrouwen die precies weten wat ze willen en zich, letterlijk, niet meer in een keurslijf lieten persen.

De serie Abby viert met gebloemde dessins van hoogwaardig Frans kant in de Chantilly-look zelfbewuste glamour; sensueel en vol levenslust. Of het nu gaat om onze beugelbeha, big cup beha, softbeha, body of tailleslip – zoals altijd bij ROSA FAIA is de lingerieserie op het gebied van pasvorm en functionaliteit ontworpen met veel liefde voor detail. 

Sensueel, zelfbewust, levenslustig - de lingerie serie Abby

Lingerie in de jaren 20 stijl

Ondergoed gemaakt voor vrouwen die waarde hechten aan stijl en sensualiteit, zonder concessies te doen bij een vrij draagcomfort. De serie Abby eert deze tijdgeest In elegant zwart of expressief cherry herinnert het hoogwaardige Franse kant aan de stijl van de art deco.

Abby flatteert sensueel en vrouwelijk met een soft draaggevoel; dit geldt zowel voor de beugelbeha in volledige kanten look als bij de softbeha met clean microvezel of bij de soft-body met stijlvol kant.

De Abby beha’s laten met of zonder beugel, met veel of weinig kant uw decolleté verleidelijk uitkomen. Bij de beha’s past naar keuze een stijlvolle tailleslip of een hoge tailleslip+ die door het fijne kant mooi combineren met het gebloemde dessin van de beha’s. Brede kanten panden in de softbody flatteren het silhouet en weten de aandacht te trekken.

In de Abby serie vindt elke draagster haar eigen tijdgeest. Vind uw “Roaring Twenties” look.