BADMODE

We hebben een mooie collectie zwem en beachshorts van verschillende merken

Enkele maanden geleden hebben we de nieuwe beach- en badmode collectie voor mannen al ingekocht en we kunnen niet wachten tot die begin 2021 in de winkel gebracht zal worden.  Gedurende het gehele jaar hebben we uiteraard wel zwembroeken en badjassen in de winkel, maar op de nieuwe collectie moet u nog even wachten… Hou de website en onze FaceBook pagina in de gaten!

Zwemshorts

Met spanning wachten wij af op de nieuwe collectie zwemshorts en zwembroeken die we hebben ingekocht voor het volgende seizoen.
Gedurende het gehel jaar hebben we uiteraard zwembroeken in het assortiment, want we zwemmen ook graag, maar de nieuwe badmode collectie komt weer vanaf begin volgend jaar!

T-Shirts

Gedurende het hele jaar hebben we bij Blue t-shirts in de winkel, maar uiteraard komen in het zomerseizoen de beach shirts. Ook voor komend jaar hebben we we erg leuke t-shirts met prints ingekocht, dus nog even geduld, hou de website in de gaten en kom daarna snel naar onze winkel.

In the summertime.....

Nederlands zijn, We hebben niet zoveel zonneschijn als we zouden willen. Maar dat weerhoudt ons er niet van om de hele dag van de zon te genieten. We gaan er gewoon naar zoeken en als we het niet kunnen vinden, We creëren het zelf. Zonneschijn is meer dan een weersvoorspelling. Het is een gemoedstoestand.