NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Twist First Night in Merlot

De PrimaDonna Twist First Night is al een aantal seizoenen één van onze bestsellers! Zo hebben wij de kleur zwart standaard op voorraad en doen we graag mee met de seizoenkleurtjes. Dit najaar is dat de kleur “Merlot” wat een hele goede omschrijving is. HEEL GAAF! (ps. volgende zomer komt er ook een bikini in die kleur, dan weten jullie dat vast).
We hebben gekozen voor de complete serie, dus de niet voorgevormde triangel beha met een longline look en de voorgevormde balconnette met alles slips.
Je kunt de schouderbandjes van beide modellen kruisen, wat een hele stoere look geeft, maar soms ook praktisch kan zijn onder bepaalde kledingstukken.
En naar de slips moet je echt kijken, die zijn geweldig met de kanten billen!!

PrimaDonna Twist First Night: all-over kant in een warme fashionkleur.

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna First Night in merlot ingekocht in de niet-voorgevormde triangel beha en de voorgevormde balconnet beha, Bij de serie hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de taille slip, hotpants en de string! Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.