NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Bonifacio in de kleur Electric Blue

Een frisse print, met voornamelijk de kleur Electric Blue, maar dan met wit, turquoise en een klein beetje geel als kleuren. Ook de versieringen in de vorm van kraaltjes hebben deze kleuren en maken deze bikini serie heel speciaal!

PrimaDonna Swim Bonifacio doet je deze zomer stralen in een kleurrijke bohemian chic-look. Een swimwearserie met extra veel hippe styles die je volle boezem uitstekend ondersteunen én een uitgerust met trendy accessoires.

PrimaDonna Swim Bonifacio: Fashionable en flatterend!

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Swim Bonifacio in Electric Blue ingekocht in 2 verschillende bikinitops. Wij hebben voor het niet voorgevormde driedelige cupje gekozen. Deze heeft een geweldige pasvorm, zeker ook voor dames met iets minder bovenborst, en bovendien droogt zo’n niet voorgevormd cupje wel heel snel. Bovendien hebben wij ook de lage triangeltop, heel jong en vrolijk. Bij de serie zijn drie verschillende broekjes , de rioslip, de lage bikinislip met touwtjes en de bikinisip met omvouwrand. Deze laatste is heel speciaal met een brede rand in electric blue kleur. Perfect bij deze serie is de lange dunnen soepel vallende jurk, met een schitterend rugdecolleté.  Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.