NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Ani in Limonada

Heerlijk deze serie in citroengeel, Jong, Hip en Zomers en makkelijk te combineren met blauwtinten, bruintinten, zwart, wit en allerlei pasteltinten.
Bij de Marie Jo Ani is een mix gemaakt van een gestreepte stof met broderie en een bladeren motief. Heel verrassend deze combinatie, zeker niet alledaags. 
De niet voorgevormde balconnet heeft broderie over de complete cup met de streepkesstof rondom de beugel. De voorgevormde balconnet heeft de onder-cups in de streepjes en de boven-cup dan in broderie. Heel mooi erbij zijn de slips die allemaal op de billen afgewerkt zijn met de broderie en daarmee niet markeren in je bovenkleding.
Leuk detail ( zie foto’s hieronder ) de redactrices van Elle hebben oa met deze Ani beha ook model gestaan!

Marie Jo Ani - Limonada - Instant happy vibes! Limonada is een vernieuwende en flatterende vanillegele tint.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Ani in Limonada, ingekocht in 2 verschillende beha’s, met 4 bijbehorende broekjes. De beha’s hebben we in de niet-voorgevormde balconnet en de voorgevormde balconnet.
We hebben er 4 passende broekjes bij, rio/italiaanse slip, tailleslip, hotpants en uiteraard de string. Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.