David Man

Ontworpen in Italië sinds 1957, DAVID is het go to merk voor tijdloze zwembroeken. Meer dan 60 jaar ervaring in het maken van zwemkleding zorgt voor DAVID’s geweldige pasvorm en superieure kwaliteit. De focus van de DAVID MAN collectie is om een meer op maat gemaakte benadering van zwemshorts en om een volledige en moderne look te bieden voor de heren in
en buiten het zwembad, aan het strand of op de Nieuwkoopse plassen!

Onze CAICCO mid-length shorts worden geleverd met een volledig elastische  tailleband en voorzien van een trekkoord met David gemerkte gunmetal oogjes en uiteinden. Verkrijgbaar in een breed scala van effen kleuren en eigen ontworpen Italiaanse prints, deze shorts zijn voorzien van een klepzak en het  kenmerkende krab borduursel voor een stijlvolle en praktische pasvorm in en uit het zwembad, aan het strand of op de plas! De exclusieve DRY TOUCH stof laat de huid op natuurlijke wijze ademen, brengt de lichaamstemperatuur in balans en droogt sneller. 

De nieuwe DAVID SWIMWEAR POUCH is het perfecte accessoire om uw strand benodigdheden. Met een trekkoordsluiting en DAVID-logo, is dit zakje GRATIS bij elk paar bedrukte zwemshorts!

David Man, Italiaanse badmode voor mannen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.