Shiwi

Nederlands zijn, We hebben niet zoveel zonneschijn als we zouden willen. Maar dat weerhoudt ons er niet van om de hele dag van de zon te genieten. We gaan er gewoon naar zoeken en als we het niet kunnen vinden, We creëren het zelf. Zonneschijn is meer dan een weersvoorspelling. Het is een gemoedstoestand. Overal waar we gaan, zien we de zon. Zelfs als het regent. We zien de zon in al het plezier dat we hebben en we staren er rechtstreeks in. Dus kijk gewoon omhoog. En ga waar het plezier schijnt. Onze betaalbare strandkledingcollectie is dat dan ook geïnspireerd door alle goede dingen in het leven. Elk seizoen, regen of zonneschijn, ons team van ontwerpers mix al hun leuke ideeën om deze kleine stukjes van te maken zonneschijn voor jou. Het resultaat? Een collectie met een levendige mix van kleuren, prints en silhouetten. Genieten van de zon!

Modieuze zwemshorts voor sportieve mannen

men swimshort camouflage

Ben je dol op camouflageprints? De zwembroek voor heren is voorzien van een levendige camouflageprint. Het benadrukt de elastische tailleband met een trekkoordsluiting, twee ingezette zijzakken en een achterzak met klep voor meer ruimte en comfort. Het wordt geleverd in twee verleidelijke koriander- en donkere marinekleuren.

men tee painted palms

Hey man! Laten we naar het strand gaan met je favoriete palmt-shirt aller tijden aan! De zwembroek versierd met palmbomen, een symbool van het paradijs. Het benadrukt een katoenen stof, hoge geribbelde ronde hals, korte mouwen, rechte en stijlvolle pasvorm.

Soak up the sun!

men swimshort SHIWI palmtree

Palmbomen en zeebries. Wat heb je deze zomer nog meer nodig? De zwembroek voor heren heeft schattige kleine palmbomen over de hele stof, die een tropische sfeer geven. Het benadrukt twee zijzakken aan de voorkant, een zak aan de achterkant, perfecte en normale pasvorm en een elastische taille met trekkoord voor comfortabel dragen.