Mundo Unico

De boxers van MundoUnico zijn een absolute hot bij ons in de winkel. De unieke pasvorm doet mannen besluiten om nooit meer iets anders te willen dragen. De boxers zijn verkrijgbaar in modaal en katoen.

Mundo Unico is een Columbiaans merk. In Zuid- en Noord-Amerika zijn de kleurrijke boxers een van de meest gedragen onderbroeken, bij vooral jonge mannen. Boxers van Mundo Unico zijn trendy met prachtige kleuren en designs. Er zijn smal en laag gesneden met korte en soms naar keuze met langere pijpen. Ze hebben allemaal een hippe kleurrijke band met de merknaam erop. De snit van de boxers is uniek. Er is een “cup” ingewerkt, waardoor alles op de plek blijft waar het hoort, met daardoor een bijzonder hoog draagcomfort.
Op de website tonen wij een deel van de kleurrijke collectie aan Mundo Unico boxers die wij nieuw in de winkel hebben. Regelmatig wordt dit aangevuld met nieuwe collectie.

Mundo Unico, een boxer voor de modebewuste man van vandaag.

De Heren Cup

 

Een van de belangrijkste innovaties van Mundo Unico is de Heren Cup. De Cup helpt om de temperatuur van de genitaliën stabiel te houden, en voorkomt ziekten zoals Varicocele, Hydrocele en Hematocele en bevorderd de zaadproductie. De Unico heren Cup door de jaren heen vaak gekopieerd maar blijft het orgineel gewoon de beste.

Levensduur

 

Een product van Unico gaat heel lang mee. Normale boxers gaan vaak kapot op het zitvlak. Unico heeft een speciaal naadloos zadelkruis en gebruikt duurzame en slijtvaste stoffen. Mede hierdoor gaan ze tot 3 x langer mee dan ander merkondergoed.

Constante innovatie zit diep in het bedrijfs dna van Mundo Unico

Colombian Comfort

Samen met een team van medisch specialisten, designers en materiaal experts groeide Unico uit tot een toonaangevend merk. Op verschillende niveaus zijn er innovaties doorgevoerd. Zo is de Unico heren Cup door de jaren heen vaak gekopieerd, maar blijft het origineel duidelijk het beste. Naast comfort en innovatie valt het ondergoed op door het typische Latino gevoel voor kleur en ontwerp. Unico is een sociaal en eerlijk merk dat volledig geproduceerd is in Colombia. Alle ontwerpen worden gemaakt door lokale mensen met lokale materialen. De klanten die eenmaal het draagcomfort en de kwaliteit ervaren blijven trouw aan Unico.