Mey

Mey story staat voor de dingen die echt belangrijk zijn: duurzame productie, de hoogste kwaliteit, fijnste stoffen en handgemaakte artikelen met een perfecte afwerking. De basis hiervoor? Een familietraditie die sinds meerdere generaties de ware liefde voor kwaliteitsproducten en een uitgesproken verantwoordelijkheidsbesef uitdraagt.

Wie echt indruk wil maken gaat voor karakter, passie en kwaliteit.

Home office looks voor hem

Het motto „classy en casual“ is de rode draad in alle styles van onze nieuwe herfst-/wintercollectie: klassieke kleuren, coole prints en hoogwaardige materialen staan op de voorgrond en horen bij de must-haves van het seizoen die elke man moet hebben. Grafische prints, innovatieve colour-blocks en geometrische miniprints zetten de puntjes op de i bij onze looks en doen de styles er cool en chic uitzien.

Mey ondergoed basics

Bij de basics van Mey draait het al vanaf de productie om een hoogwaardig eindproduct. We gebruiken exclusieve grondstoffen, zoals ons Peru-Pima katoen dat met de hand wordt geoogst. Het garen wordt op een speciale manier bewerkt om draaiingen in de stof na het wassen te voorkomen. Tot slot zorgt de anatomische snit voor een perfecte pasvorm.

Mey: kwaliteitsvolle ondergoed sinds 1928

Het eronderhemd

Geen zweet, geen stress: het onderhemd. Gemaakt voor mannen met hoge eisen, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun stijl. Ons ‘onderhemd’ is een echte alleskunner en combineert 6 innovatieve functies in een uniek product. Ontdek het beste hemd.
Het shirt is gemaakt van 57 procent katoen en is praktisch onzichtbaar onder een shirt. Het heeft inserts onder de armen om een optimaal ademend vermogen en vochtabsorptie te garanderen.

In de winkel hebben we een veel grotere collectie ondermode van Mey voor mannen.