Dream Avenue

Dream Avenue is een nieuw merk wat zich al direct knallend heeft geïntroduceerd in de markt door de Miss Nederland verkiezing te sponsoren en alle finalistes in een setje op de foto te zetten.
In principe heeft Dream Avenue op dit moment drie verschillende soorten cups. De Central Park heeft een all-over kanten voorgevormde cup en de Broadway heeft een gladde voorgevormde cup. De Central Park en de Broadway hebben dezelfde pasvorm, dus als je de één past, pas je de andere ook. Opvallend hierbij is de dierenprint aan de binnenzijde van de cup. Super leuk zijn de slip en de string die er bij de series zijn, die beide all-over kant hebben. De string is meer een brazilian met een wat bredere achterkant, wat hem heel mooi vrouwelijk maar ook sexy maakt, maar ook de slip mag gezien worden. De billen zijn helemaal van kant, dus beeldschoon, maar ook heel praktisch doordat hij onzichtbaar is onder een strakke broek. 
De lincherie van Dream Avenue heeft een hele goede pasvorm maar is met Euro 35,- voor een beha een aantrekkelijke “must-have” en de moeite waard om te komen passen. Wij hebben de “Central Park” in zwart, rood en de nieuwe kleur pesto. De “BroadWay” in zwart en rood en de “Manhattan” in de kleur Pesto.

Take a Walk on Dream Avenue, where Style meets Comfort & Class

Fits All Dreams

Eleanor Central Park Black 63 HGP06313 Dreamavenue Bewerkt

Dream Avenue: Central Park

De Central Park heeft een all-over kanten voorgevormde cup Opvallend hierbij is de dierenprint aan de binnenzijde van de cup.

Dream Avenue BroadWay

De Broadway heeft een gladde voorgevormde cup.  Opvallend hierbij is de dierenprint aan de binnenzijde van de cup.

Julia Broadway Leopard Set 24 HGP04445 Dreamavenue Bewerkt

Dream Avenue voor Missen..

Never underestimate the power of good lingerie