ONDERMODE

Ondermode maakt de bovenmode

Net als bij vrouwen is voor mannen de ondermode ook van groot belang. Of dit nu gaat om ondermode die onder bovenkleding zit, of ondermode die onder sport kleding zit, een goede pasvorm en model is van groot belang. Sinds het begin van de winkel hebben we de boxers van Mundo Unico, een columbiaans merk en dit zijn nog steeds de best verkochte boxers bij ons in de winkel. Mannen komen er speciaal voor terug naar onze winkel in Nieuwkoop. Uiteraard hebben we ook meer keuze in andere merken en modellen, waarvan een deel op onze website te zien is, maar veel meer in de winkel, waar we u uiteraard graag voorzien van goed advies. Tevens leggen we graag uit waarom Mundo Unico zo speciaal is!

Boxershort of slip

Bent u op zoek naar modieuze ondermode dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een brede collectie ondermode voor mannen, met boxers of slips, lamg of kort, wijd of strak, voor ieder wat wils.
Uiteraard hebben we dit in basic kleuren, maar juist ook in flitsende kleuren en prints. Kom snel eens kijken.

T- of ondershirt

 

Gedurende het gehele jaar verkopen we t-shirts of hemden, maar steeds meer ook ondershirst, de laatste speciaal van het merk Mey. Voordeel van deze shirts is dat ze niet te zien zijn onder een overhemd en tevens prettige pasvorm. Kom snel eens kijken naar onze hemden..

Boxershort of t-shirt, keuze genoeg!

De boxers van MundoUnico zijn een absolute hot bij ons in de winkel. De unieke pasvorm doet mannen besluiten om nooit meer iets anders te willen dragen. De boxers zijn verkrijgbaar in modaal en katoen. De snit van de boxers is uniek. Er is een “cup” ingewerkt, waardoor alles op de plek blijft waar het hoort, met daardoor een bijzonder hoog draagcomfort.