Fynch-Hatton

De naam is gemakkelijk te vinden: Fynch-Hatton, ter ere van dezelfde Denys Finch Hatton, die onder de indruk was van zijn onafhankelijkheid, zijn honger naar avontuur en zijn liefde voor vrijheid.

Langzaam maar zeker begint Fynch-Hatton zichzelf te vestigen. En naarmate het assortiment groeit, groeit ook het Fynch-Hatton-team, dat het idee van Roger Brandt tot een succes heeft gemaakt: het onmiskenbare modemerk met de overkoepelende acacia als logo, de typische boom van de Afrikaanse savanne.
De truien en polo shirts voor heren van FYNCH-HATTON zijn perfect voor globetrotters, outdooravonturiers en modebewuste mannen

DOWN-TO-EARTH, FREEDOM AND JUST DOING THINGS

The Fynch-Hatton Polo

Mannen kunnen nooit genoeg hebben van de veelzijdige FYNCH-HATTON poloshirts. Sportief design en aangenaam zacht Supima-katoen in piquékwaliteit maken het een onmisbare favoriete allrounder. Om dit te garanderen, hebben we gekozen voor een eigentijdse pasvorm en een lengte waardoor het zowel in als over een broek gedragen kan worden. Details creëren een tijdloos FYNCH-HATTON-ontwerp dat zeker niet zo snel uit de mode zal raken. Of het nu met een korte of lange broek wordt gedragen – het hoogwaardige poloshirt rondt uw stijlen op een moderne manier af.

Ze ontwerpen collecties die speciaal zijn en waarmee je altijd perfect gekleed voor de dag komt

Knit

Truien, vesten, troyers of vesten – elke man heeft een favoriet gebreid item in zijn garderobe. De gebreide collectie van Fynch-Hatton bestaat uit veel favoriete stukken. En stuk voor stuk overtuigt ze met stijl, materiaal en kleur.