ROSA STRANDTAS

Bij aankoop van badmode krijg je al jaren bij ons een Rosa Strandtasje cadeau. Elk jaar hebben wij een nieuw design/kleur. Voor veel vrouwen is dit inmiddels al een collectors-item geworden en kijken ze al gretig uit naar de nieuwe kleur.

Al jaren sturen klanten ons leuke, verrassende, grappige foto’s van hun Rosa Strandtasje op vakantie op. Die foto’s zie je af en toe op onze social media langskomen. Zo zien we dat onze tasjes al een paar keer de wereld rond zijn geweest en er is er zelfs al ééntje op TV gespot!

Stuur ons een leuke foto van jou Rosa Strandtasje op vakantie, je mag er zelf bij op, maar dit hoeft niet. We zullen de foto’s op onze website en op social media plaatsen. De leukste foto’s zullen we belonen met één keer een cadeaubon van € 100,- en daarnaast nog twee keer een cadeaubon van € 50,-. Creativiteit wordt beloond!!

Stuur de foto op naar info@rosa-underwear.nl en vergeet niet te melden waar de foto is gemaakt en of we je naam erbij mogen vermelden. Oudejaarsdag 2022 zullen wij de prijswinnaars bekend maken. Je kunt dus het gehele jaar, tijdens verschillende gelegenheden, foto’s toesturen (meerdere keren mee doen mag).

Rosa Strandtasje Actie!

Kijk hieronder voor eerder ingezonden foto's van Rosa strandtasjes ergens op locatie!

Maak een leuke foto, plaats op social media en tag #rosaunderwear en stuur de foto op naar info@rosa-underwear.nl